Over Marion

Ik ben getrouwd met Leon en heb twee zonen. Samen met mijn gezin woon ik in Vierlingsbeek.

Ik ben 24 jaar in dienst geweest bij het st. Elisabethziekenhuis te Venray, later het VieCuri in Venlo, waarvan 10 jaar werkzaam bij de afdeling opname. Hier deed ik de planning voor opnames en operaties van de diverse specialismes. Daarna werkte ik als secretaresse op diverse verpleegafdelingen, zoals: intensive care, kraamafdeling en verloskamers, kinderafdeling en neonatologie. Tijdens deze periode had ik veel contact met artsen en werkte ik samen met de diverse disciplines van het ziekenhuis. In mijn verdere loopbaan bestond mijn werk vooral uit planning en organisatie, dit op management en ondernemers niveau.

Helaas heb ik meerdere malen te maken gehad met een veel te vroeg afscheid van dierbaren, waar een ziekbed aan vooraf ging. Het was erg moeilijk om tijdens deze emotioneel instabiele periode bezig te zijn met praktische zaken. Zaken die wel van groot belang zijn!

In mijn rol als ondersteuner kan ik betrokkenen ontlasten in de periode van een ziekte of voor, tijdens en na afscheid. Ik werk vanuit een document dat de leidraad vormt in alle stappen. Gaandeweg mijn begeleiding wordt dit een persoonlijk document.