Uitvaart spreekster

En dan staat de wereld stil………………………

Bij het overlijden van uw dierbare, draait de wereld door. Maar voor u staat het plotsklaps stil. Er moet zoveel geregeld worden, maar wat en hoe? Uw hoofd zit vol met herinnering want juist in tijd van rouw, zijn het de herinneringen die naar boven komen. Het ophalen van herinneringen samen met uw naasten…..,, dat zijn momenten die je wil pakken, die je wil vastleggen.
Iedereen leeft op eigen wijze, dat maakt een mens uniek. Wanneer dat leven eindigt, hoort daar ook een passend afscheid bij. Als uitvaartspreker wil ik dit graag met u vastleggen. Wie was de overledene? Hoe was zijn of haar jeugd? Wat betekent hij/zij voor u?! Deze bijzondere momenten, dat is zijn of haar levensverhaal.
 
Als spreker/ceremoniemeester maak  ik van al die stapels herinneringen ik een pakkend,  verhaal.. Een verhaal over de overledene maar ook over zijn of haar band met u en met het gezin..  
Samen met u en uw gezin bespreken we hoe U afscheid wilt nemen.
  • Als u zelf wilt spreken tijdens de afscheidsdienst kan ik samen met u het verhaal schrijven en u ondersteunen tijdens dit voorlezen.
  • Zijn er rituelen die u aanspreken en graag bij het afscheid terug willen zien?
  • Van welke muziek hield de overledene of is er muziek die u en uw naasten troost geven?
  • Misschien zijn er foto’s die u graag tijdens het afscheid zou willen laten zien, hierbij is eigenlijk alles mogelijk. Ik draag er zorg voor dat het afscheid op de manier zoals u het voor ogen heeft gevierd wordt.
‘Achter iedere traan van verdriet, schuilt een glimlach van herinnering’ en die herinneringen die gaan we bundelen tot een mooi afscheid.
Neem zelf contact met mij op, of u geeft bij uw uitvaartonderneming aan dat u mij als spreker wil hebben. Vervolgens maken wij samen een afspraak voor een eerste gesprek. Dit gesprek doen we in alle rust, ik luister naar uw verhalen en wensen. Ik neem de tijd, de tijd die u als nabestaande nodig hebt.

Mijn tarief is duidelijk en helder, daar zit geen tijdslimiet aan er is maar één belangrijke opdracht voor mij: U moet samen met uw naasten terug kunnen kijken naar een mooi afscheid, een afscheid die bij u en de overledene past.
 
Foto: Wouter Schmeetz