Ervaringen

Ik zou graag jullie ervaringen willen delen met anderen, als jullie dit willen doen kan dat door onderstaand formulier in te vullen. Alvast heel veel dank voor het delen.

Het is altijd weer bijzonder dat ik het vertrouwen krijg om het afscheid van dierbaren te mogen begeleiden. Lees onder het invulformulier de ervaringen van nabestaanden.

Wat vinden anderen...

Marion bedankt! Jij voelde wat wij bedoelde!!

Lieve Marion,

Het was overweldigend wat je voor ons betekend hebt. Niets was te veel altijd bereikbaar!!

Vooral door jou is het afscheid van ons pap ‘n waardig en onvergetelijk afscheid geworden.

De foto’s en zo ook de filmpjes die je er toch nog bij hebt kunnen plaatsen op ons laatste verzoek.

Dit in combinatie met de muziek van Suzan en Jurian was geweldig!!

Wij willen jou heel erg bedanken voor alles wat je voor ons betekend hebt in deze toch hectische tijd.

Het is de kracht van jou z’n mooi mens en zo betrokken.

Heel Veel liefs van ons Familie Janssen-Noijen

Familie Janssen-Noijen

Persoonlijk , betrokken

Marion heeft mede door haar betrokkenheid en empathie bijgedragen aan het “mooie” afscheid van ons mam ❤️

Wendy

Crematie van mijn man

Marion heel veel lof voor jou

Het is nu ruim 2jaar geleden

Maar zal je nooit vergeten wat jij voor ons bent geweest

Kwam nu je website pas tegen

Met Theo van de Dela hebben jullie ons begeleid

Ook een heel bijzonder mens zo menselijk

Het was corona tijd dus helemaal extra moeilijk vreselijk

Maar hebben geweldig veel steun aan jullie gehad

Heel heel veel dank daar voor al ging er toen ook nog van alles mis met de muziek die stil viel

R.Boonaerts Gemert

Marion

Enorm veel dank voor jouw grote aandeel in het zo hartverwarmende afscheid dat wij Ewald vandaag hebben kunnen geven.

Het was een stralende zonnige dag, een dag om blij te zijn door alle tranen heen.

Ewald liet de zon schijnen , vóór ons, òp ons en in ons hart.

Ik ben zo blij dat we Ewald-waardige afscheid zo konden vieren.

Wat een prachtige herinnering.

Jouw aandeel in dit alles was groot.

Je zo warme en lieve steun, je luisterende oor en schouder, heel veel dank hiervoor.

Ik ben erg blij met de ‘Memory Shelf’ en het gedichtje van de liefde. Het kaartje staat al prominent te stralen in de boekenkast.

Ik hoop dat onze paden weer mogen kruisen.

Je bent een bijzondere vrouw.

Warme omhelzing!

Lisette

Lisette

Lieve Marion

Namens mijn familie wil ik jullie heel hartelijk danken voor alle steun, hulp en advies bij het overlijden van onze lieve, echtgenote, moeder en oma.

Dank zij jullie is haar afscheid geworden zoals zij het had gewild. Het was prachtig, liefdevol, waardig, persoonlijk en daarmee van grote betekenis voor de familie, vrienden en kennissen in deze voor ons zo moeilijke tijd.

Er blijft een lege plek achter in haar huis, maar ze zal altijd in ons hart blijven bestaan. 💖

Namens de familie, een hele lieve groet,

Ron

Ron

Hartelijk dank

We kijken terug op een mooie en bijzondere afscheid van onze moeder. Daarom willen we jou dan ook hartelijk danken voor al het mooie werk en de prettige ondersteuning die jij dan ook geboden hebt. Ook namens onze neven en nichten een bijzondere dank voor het mooie aandenken aan hun Oma. Zo’n mooi afscheid als maatwerk helpt uiteraard veel om het verlies van onze dierbare mama, oma en overgrootmoeder te verwerken. Daarvoor onze oprechte dank aan jou.

Groetjes,

Familie da Costa-Slagter

Familie da Costa-Slagter

Begeleiding van een warme persoon.

Wat een warm mens ben jij. Je gaat zitten en luistert en luistert en weet er dan een haarfijne pakkende persoonlijke begeleiding van maken. Wat waren wij vandaag blij met jou. Rustig, persoonlijk en warm.

Familie Takken

Lieve Marion bedankt!

Ik leerde je opnieuw kennen (we bleken oud collega’s te zijn) tijdens het overlijden van mijn schoonmoeder (februari 2022). Je hebt bij haar de afscheidsdienst zo mooi en respectvol gedaan dat ik jou ook graag wilde om de afscheidsdienst (oktober 2022) van mijn moeder, mevrouw Fleurkens-Teunissen te begeleiden. Jouw luisterend oor, jouw betrokkenheid en warmte gaven mij troost. Je hebt onze (mijn broers en zus) woorden respectvol omgezet in een prachtig verhaal over onze liefdevolle en krachtige moeder. Je hebt de afscheidsdienst mooi in elkaar gezet, de muziek, de foto’s en verhalen klopten gewoon. Iedereen die wilde kwam aan bod. Dit heeft ons allemaal gesteund, maar mij in het bijzonder. Een afscheid kun je maar één keer doen en mijn moeder kreeg het afscheid wat ze verdiende. Ik dank je daar hartelijk voor. Jij bent een pracht mens!

Marion

Lieve lieve mama!!

Lieve Marion, het is inmiddels een aantal weken geleden dat wij afscheid hebben genomen van onze lieve lieve (schoon)mama. Ondanks het grote verdriet en het gemis kijken wij met een warm gevoel terug op dit onvermijdelijke afscheid. Door jouw betrokkenheid, zorgzaamheid en zorgvuldigheid ben jij een grote steun geweest in deze moeilijke fase. We noemden jou onze beschermengel en zo voelde het ook echt. Wij zijn nog steeds onder de indruk van de mooie afscheidsdienst, waarbij vooral de serene rust voelbaar was. Wij willen je bedanken voor jouw rol en voor de mooie woorden die jij schreef voor jouw blog. Onze dank is heel groot!

Joris, Stefanie & Caroline

Lieve lieve moeder

Lieve Marion, het is inmiddels ruim een maand geleden dat jij de uitvaart hebt begeleid van onze lieve lieve moeder. Wij willen je ontzettend bedanken voor de enorm goede zorgen en vooral voor de prachtige wijze waarop jij met de laatste wensen van onze moeder bent omgegaan. Bedankt ook voor de prachtige woorden in jouw blog. We willen je laten weten dat door jouw manier van werken en door jouw betrokkenheid, je een enorm grote steun bent geweest voor ons. We kijken terug op een zeer mooi en waardig afscheid, omgeven door een serene rust. Precies zoals onze moeder dat had gewild. Je hebt dat echt perfect aangevoeld!!

Joris, Stefanie & Caroline

Met een lach en een traan

Lieve Marion, je kwam binnen bij ons om samen met ons een waardig en mooi afscheid voor te bereiden van ons lieve pap, man, opa, schoonpap. Het was meteen goed. Je voelde als een bekende voor ons. Heel erg bedankt voor de mooie dienst. We kunnen er fijn op terug kijken, dankzij je goede zorgen…🌹

Fam. Bert Vereijken

Marion is echt een mensen mens..

Vandaag de uitvaart gehad van mijn moeder, en dit was tot in de puntjes verzorgd. Marion geweldig mens dat je bent, wij hoorden alleen maar complimenten. Super dank je wel.

Marcel Aerts

'T is wat 't is...

Na het plotselinge overlijden van pap kwam Marion die vrijdagmiddag bij ons zitten. Ze nam met ons de tijd om herinneringen op te halen en dat was fijn. Het was een middag met een lach en een traan. Samen met Marion gingen we aan de slag om er een mooi afscheid van te maken. Foto’s, muziek, tekst… Marion had geduld met ons en maakte er een onvergetelijk afscheid van. Het was prachtig! Het troosttasje vond mijn moeder helemaal geweldig. Marion, bedankt voor je deskundigheid, geduld en mooie woorden.

De familie Jans-Beken

Super bedankt Marion

Lieve Marion, wat een mooie en warme persoonlijkheid heb jij het voelde meteen goed.

Jij hebt voor ons het afscheid van mijn man, pap en oop zo liefdevol en warm gemaakt met de foto collage en de teksten die we samen gemaakt hebben. Dit alles bij elkaar gaf ons een mooi afscheid die hij zeker verdiend had.

Marion super bedankt voor alles

Tonnie ,kinderen en kleinkinderen

Dank je wel

Ik wil van de gelegenheid gebruik maken om je nogmaals via deze weg van harte te bedanken voor alles wat je gedaan hebt om het afscheid van mijn Moeder (Annie Edwards-Janssen) zo mooi mogelijk te maken….

We hebben samen de dienst terug gekeken en hebben gezien en gehoord dat het verhaal van Mam prachtig verwoord is.

Namens mijn Vader (Dave) en mijn zus (Mandy) nogmaals super bedankt

Michael Edwards

Herinneringen

Lieve Marion.

Wat ben ik (wij)dankbaar dat jij bij ons het leven van Hans en ons gezin zo liefdevol verwoord hebt.

De foto,s het in elkaar zetten van de dienst het was zo warm en beschreef alles precies zoals het was.

De herinneringen zullen we koesteren en ik zal iedereen als ze iemand nodig hebben om een dienst te begeleiden jou van harte aanbevelen.

je bent een heel bijzonder warm liefdevolle vrouw en ik wil je in je verdere leven heel veel geluk toewensen met al die je lief zijn.

Nogmaals heel hartelijk bedankt voor alles .

Maria Peters

Liefdevol

Lieve Marion

Bedankt voor je liefdevolle begeleiding bij de uitvaart van mijn lieve Frans.

Zo knap hoe jij in een paar uur het vertrouwen van de nabestaanden weet te winnen.

Jij hebt er met al je warmte en liefde voor gezorgd dat het voor mij een onvergetelijk mooi afscheid is geweest van mijn liefste Frans, nogmaals hartelijk dank daarvoor.

Ans Mandemaker

Mooie warme woorden

Het overlijden van mijn tante Nel was tevens een afscheid voor mijn moeder, tante en oom van het vertrouwde ouderlijk huis.

Ook voor de rest van de familie was er geen huis “op de hei”meer.

In mooie en warme woorden heb je dit tijdens de crematie weergegeven. Je mooie zelfgemaakte gedichtjes en fotopresentatie zijn een blijvende herinnering.

Je hebt het in je om iemand op zijn gemak te stellen, vertrouwen te geven en in zijn waarde te laten. Nogmaals super bedankt.

Lilan Lucassen, namens de familie Gooren

Gewoon een mooi mens

Afscheid nemen is altijd moeilijk. Als je dit moet doen als Corona de hele wereld in z’n greep heeft en je zeer beperkt bent in de mogelijkheden, wordt het er niet makkelijker op.

Maar dan ontmoet je iemand zoals Marion, gewoon een mooi mens!

Al meteen, vanaf onze eerste kennismaking, ging alles eigenlijk vanzelf. Er was geen spanning, geen ongemakkelijke stilte, alsof we elkaar al veel langer kenden. Meteen hadden we het gevoel dat we alles aan je kwijt konden. Jij zorgde, met jouw lieve en bemoedigende woorden en nimmer aflatende aandacht, dat we terug kunnen kijken op een onvergetelijk mooi afscheid van onze innig geliefde moeder.

Je hebt een bepaalde gave om eenieder, zonder druk, uitgebreid herinneringen te laten vertellen en daar een passend en typerend geheel van te maken.

Jij hebt ons positief gestimuleerd om, ieder op onze eigen manier, een bijdrage te leveren aan het afscheid. Dit alles heb je verwerkt in een prachtige en persoonlijke dienst. Alles klopte gewoon, de foto’s, de muziek, de teksten, de kaarsjes en zeker ook de steun toen en nu nog steeds.

Marion, bedankt voor alles.

Marlies en de rest van de familie Theunissen

Goede zorgen

Graag willen wij jou nog hartelijk bedanken voor de goede zorgen tijdens het afscheid van onze (schoon)moeder.

Het was een mooie presentatie die recht deed aan haar leven.

Ria & Jan-Hein

Buitengewoon prima

Lieve Marion,

We hebben het je al persoonlijk verteld maar hierbij nogmaals via dit medium.

Super bedankt voor al de goede zorgen, mooie woorden en perfecte begeleiding bij het overlijden van ons Pap.

Niets was te veel, altijd vriendelijk, geruststellend en een schat van een vrouw met het hart op de juiste plaats.

Het was “buitengewoon Prima”

Geert School

Het 'klikte' meteen

Marion,

Wat was ik blij dat mam meteen een goed gevoel bij je had toen je daar aan de koffie zat. Het ‘klikte’ blijkbaar meteen. Ik merkte het aan haar stem, er zat weer een beetje rust en vertrouwen in.

2 dagen eerder nog had ik haar helemaal gebroken aan de telefoon toen ze me vertelde dat haar broer, mijn oom, ervoor had gekozen uit het leven te stappen.

Je hebt een schitterende ingetogen fotopresentatie gemaakt, ik was echt onder de indruk van de serene sfeer die die uitstraalde.

Bedankt dat jij haar het vertrouwen hebt gegeven dat het een mooi afscheid zou worden.

En net dat beetje extra aandacht dat jij ergens insteekt, dat maakt het verschil. Ik zal je zeker aanbevelen als iemand je nodig heeft.

Liefs…

Ilse

Een 'warme' uitvaart

Lieve Marion,

Wij willen jou ontzettend bedanken hoe fijn en warm je de uitvaart van ons pap hebt neergezet.

Het was fijn om te merken hoe betrokken je was. Je bood een luisterend oor en zette alles op een rijtje voor ons.

Van verhaal, foto’s tot muziek. Dat hoorden we aan je mooie woorden die je sprak tijdens de dienst.

Dank dat je zo flexibel was.

Familie Smits

We hadden niemand beter kunnen treffen

Wij zijn bij Marion terecht gekomen via de Dela. Ons contactpersoon stelde Marion voor en wij dachten laten we eens kijken wie zij is.

We hadden niemand beter kunnen treffen. Marion is een lieve empathische vrouw, die ontzettend veel voor ons heeft gedaan bij het verzorgen van de uitvaart van mijn opa.

Tijdens het kennismaking gesprek zorgde Marion voor een vertrouwde en warme sfeer. Ze zorgde ervoor dat iedere dierbare een inbreng had in het afscheid. Verder nam ze verschillende taken uithanden zoals het verzorgen van een prachtige diavoorstelling en de gedachtenisprentjes.

Van het in memoriam (herdenkingswoord) maakte ze een mooi en leuk verhaal waarbij mensen aan de hand genomen werden door het levensverhaal van opa zonder dat het een saaie opsomming werd van feiten. Wij voelde in deze dagen een warme belangstelling voor het welzijn van de familie. Dankzij Marion kunnen wij terugkijken op een mooie dienst en waardig afscheid voor opa en met ons vele andere, gezien de reacties die we hebben gekregen

Familie van Neerven

Prachtig gedaan

Marion heeft de uitvaart van mijn moeder begeleid, ze heeft dit prachtig gedaan.

Daarnaast is ze een heel fijn, warm en lief mens

Manja

Geweldig gesteund

Na het overlijden van mijn man, heeft Marion Reefs mij geweldig gesteund. Ze heeft me door alle papieren rompslomp heen geloodst. En geloof me dat is heel veel dat er op je afkomt na het overlijden van je partner, Marion zoekt alles uit tot op de bodem, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Vooral op t emotionele vlak heeft Marion heel veel voor mij betekent. Ze had en heeft altijd een luisterend oor en is zeer betrokken.

Denkt U dat Marion Reefs iets voor U kan betekenen, neem dan vooral contact met haar op.

U krijgt daar geen spijt van

Mw. Deckers

Prachtige uitvaart

Beste Theo en Marion,

Dank jullie wel voor de prachtige uitvaart van onze vader. Van het meedenken tot aan het uitvoeren van de wensen van onze vader. Hij was vandaag weer even bij ons zoals hij vroeger was. En de mensen die aan hem denken ook.

Groeten,

Tim, Paul en Wingyan

Anders was het nooit zo mooi geworden

Heel erg bedankt voor alles!

Zonder jou was het nooit zo mooi geworden, je hebt het echt heel mooi gedaan!

Pap heeft het zeker heel mooi gevonden & heel erg bedankt voor de cadeautjes echt heel leuk, dit ga ik bij de foto van pap neerzetten.

groetjes

Jaimy

Jij begreep ons echt

Lieve Marion,

Het is nu een dikke twee weken geleden dat we afscheid hebben genomen van Hailee. Het afscheid hadden we niet anders willen hebben. Het was zo mooi, precies zoals we het hadden willen hebben. En jij hebt ons daar zo goed mee geholpen. Zo fijn was het om iemand daar te hebben staan en te laten spreken die ons echt leek te begrijpen en alles had gedaan wat we gevraagd hadden.

We kunnen je daar niet genoeg voor bedanken. Duizend maal dank doet het zelfs niet voldoende voor ons gevoel, maar weet dat we je enorm dankbaar zijn. Je bent een powervrouw met een creatieve en meelevende mentaliteit die naar ons gevoel door al het stof heen bijt om tot het perfecte resultaat te komen. Je bent een vechter, dat heb ik op foto’s kunnen zien, en met zo’n vrouw als jij op de wereld is de wereld een prachtig persoon rijker.

Dankjewel voor alles wat je voor ons gedaan hebt, en dat je nog maar veel mooie diensten voor anderen mag gaan houden en regelen, want elke overledene verdient het om zo mooi herinnert te worden. Want hoe tragisch een overlijden is, het afscheid van deze persoon kan nog zo mooi zijn en bij jou weten wij nu meer dan 100% zeker dat jij ervoor kan zorgen dat alles mooi wordt.

Door jouw gedichtje van de afscheidsdienst ben ik (Suniva) de afgelopen tijd zelf ook gaan schrijven. Vroeger deed ik dit ook altijd, maar op de een of andere manier ben ik er ooit mee gestopt. Maar een paar dagen geleden had ik opeens de gedachte dat ik het ook moet doen. Dus ik pakte een pen en wat papier en daar kwam opeens van alles op te staan. Graag wil ik een paar van deze gedichtjes met je delen, want jij bent degene die me heeft geïnspireerd om weer te gaan schrijven. Dankjewel, ook daarvoor.

Lieve Marion, jij kunt de hele wereld aan en zorgt ervoor dat anderen dit ook kunnen.

Je bent een schat. Dankjewel voor alles en we spreken elkaar zeker nog eens.

Heel veel liefs,

Suniva & Jordi

Alle puzzelstukjes vielen op zijn plaats

Briensveld Uitvaartverzorging heeft ons met Marion in contact gebracht om de uitvaart van mam te verzorgen. I.v.m. Corona moest dit geregeld worden via Meet. Achter beeldschermen hebben we het levensverhaal van mam verteld. De door ons uitgezochte foto’s werden in een prachtige presentatie getoond. Zo ook de uitgezochte muziek. Alle puzzelstukjes vielen langzaam op z’n plaats.

Marion heeft ons ook geholpen met de woorden die wij tijdens de afscheidsdienst wilde vertellen. Ze voelde ons feilloos aan en dit terwijl we elkaar niet of nauwelijks kenden. Ook zorgde ze ervoor dat de teksten klaar lagen bij de dienst. Niks was haar te veel, je kon haar altijd bereiken. Ook belde ze geregeld in de dagen voor het afscheid op om te horen hoe het ging. Ze heeft ons veel werk uit handen genomen.

Het was perfect hoe Marion het geregeld heeft. De kaarsjes voor de kleinkinderen, de foto’s , de muziek. De tekst die getoond werd bij een nummer, wat voor ons en iedereen zo van toepassing was. Het was gewoon af. Daar hebben we ook vele reacties op gekregen.

Op het einde van de crematie zei pap: Dit hadden we niet mooier kunnen doen. En dat klopt. Dankzij Marion en Roel van Briensveld uitvaartverzorging hebben we mooie herinneringen aan de uitvaart van mam.

Fam. Claassen Merselo

Jij voelde het precies aan

Marion

Bij deze willen we jou bedanken voor de mooie dienst bij de crematie van ons mam. Jij voelde ons precies aan en dat hebben wij als heel fijn ervaren, Door jou is het precies geworden wat wij voor ogen hadden. Je bent een kanjer in je werk.

Liefs van

Jan Wismans, kinderen en kleinkinderen

Mooie dienst

Door Briensveld uitvaarverzorging zijn we in contact gekomen met jou. Je kwam bij ons thuis om de uitvaart van pap te bespreken. We hadden meteen een goed gevoel en konden ons verhaal bij je kwijt , waarmee je een erg mooie afscheidsdienst in elkaar hebt gezet.

Van de foto’s heb je samen met de muziek een collage gemaakt waar we ook veel lovende reacties op hebben gehad. Zelfs vanuit Canada waar 2 zussen van pap wonen vonden het prachtig en zo mooi hoe rustig het verhaal verteld werd. Precies zoals hij was.

Marion je hebt een erg mooie dienst in elkaar gezet, een die bij pap en ons paste. Nogmaals bedankt hiervoor.

Groetjes,

Ton & Thea
Ga naar de inhoud