Ervaringen


 
Lieve Marion,

Wij willen jou ontzettend bedanken hoe fijn en warm je de uitvaart van ons pap hebt neergezet. Het was fijn om te merken hoe betrokken je was. Je bood een luisterend oor en zette alles op een rijtje voor ons. Van verhaal, foto’s tot muziek. Dat hoorden we aan je mooie woorden die je sprak tijdens de dienst. Dank dat je zo flexibel was.
 

- Familie Smits -
 ________________________________________________________________________
 

"Wij zijn bij Marion terecht gekomen via de Dela. Ons contactpersoon stelde Marion voor en wij dachten laten we eens kijken wie zij is.

We hadden niemand beter kunnen treffen. Marion is een lieve empathische vrouw, die ontzettend veel voor ons heeft gedaan bij het verzorgen van de uitvaart van mijn opa.

Tijdens het kennismaking gesprek zorgde Marion voor een vertrouwde en warme sfeer. Ze zorgde ervoor dat iedere dierbare een inbreng had in het afscheid. Verder nam ze verschillende taken uithanden zoals het verzorgen van een prachtige diavoorstelling en de gedachtenisprentjes. Van het in memoriam (herdenkingswoord) maakte ze een mooi en leuk verhaal waarbij mensen aan de hand genomen werden door het levensverhaal van opa zonder dat het een saaie opsomming werd van feiten. Wij voelde in deze dagen een warme belangstelling voor het welzijn van de familie. Dankzij Marion kunnen wij terugkijken op een mooie dienst en waardig afscheid voor opa en met ons vele andere, gezien de reacties die we hebben gekregen"

- familie van Neerven - 

     _____________________________________________________________________

"Marion heeft de uitvaart van mijn moeder begeleid, ze heeft dit prachtig gedaan. Daarnaast is ze een heel fijn, warm en lief mens"


- Manja -

      ________________________________________________________________

 

"Na het overlijden van mijn man, heeft Marion Reefs mij geweldig gesteund. Ze heeft me door alle papieren rompslomp heen geloodst. En geloof me dat is heel veel dat er op je afkomt na het overlijden van je partner, Marion zoekt alles uit tot op de bodem, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Vooral op t emotionele vlak heeft Marion heel veel voor mij betekent.
Ze had en heeft altijd een luisterend oor en is zeer betrokken.

Denkt U dat Marion Reefs iets voor U kan betekenen, neem dan vooral contact met haar op.
U krijgt daar geen spijt van"


- Mw. Deckers -