Ervaringen

Afscheid nemen is altijd moeilijk. Als je dit moet doen als Corona de hele wereld in z’n greep heeft en je zeer beperkt bent in de mogelijkheden, wordt het er niet makkelijker op.
Maar dan ontmoet je iemand zoals Marion, gewoon een mooi mens!
 
Al meteen, vanaf onze eerste kennismaking, ging alles eigenlijk vanzelf. Er was geen spanning, geen ongemakkelijke stilte, alsof we elkaar al veel langer kenden.
Meteen hadden we het gevoel dat we alles aan je kwijt konden.
Jij zorgde,  met jouw lieve en bemoedigende woorden en nimmer aflatende aandacht, dat we terug kunnen kijken op een onvergetelijk mooi afscheid van onze innig geliefde moeder.
Je hebt een bepaalde gave om eenieder, zonder druk, uitgebreid herinneringen te laten vertellen en daar een passend en typerend geheel van te maken.
Jij hebt ons positief gestimuleerd om,  ieder op onze eigen manier, een bijdrage te leveren aan het afscheid. Dit alles heb je verwerkt in een prachtige en persoonlijke dienst.
Alles klopte gewoon, de foto’s, de muziek, de teksten, de kaarsjes en zeker ook de steun toen en nu nog steeds.
Marion, bedankt voor alles.

-Marlies en de rest van de familie Theunissen-

_____________________________________________________________________


Graag willen wij jou nog hartelijk bedanken voor de goede zorgen tijdens het afscheid van onze (schoon)moeder. Het was een mooie presentatie die recht deed aan haar leven.

 
-Ria en Jan-Hein-                                                                                                       
_______________________________________________________________________

Lieve Marion,
 
We hebben het je al persoonlijk verteld maar hierbij nogmaals via dit medium.
Super bedankt voor al de goede zorgen, mooie woorden en perfecte begeleiding bij het overlijden van ons Pap.
Niets was te veel, altijd vriendelijk, geruststellend, en een schat van een vrouw met het hart op de juiste plaats.

Het was “buitengewoon Prima”

-Groetjes Geert School-


________________________________________________________________________

Marion,

Wat was ik blij dat mam meteen een goed gevoel bij je had toen je daar aan de koffie zat. Het ‘klikte’ blijkbaar meteen. Ik merkte het aan haar stem, er zat weer een beetje rust en vertrouwen in.
2 dagen eerder nog had ik haar helemaal gebroken aan de telefoon toen ze me vertelde dat haar broer, mijn oom, ervoor had gekozen uit het leven te stappen.
 
Je hebt een schitterende ingetogen fotopresentatie gemaakt, ik was echt onder de indruk van de serene sfeer die die uitstraalde.
 
Bedankt dat jij haar het vertrouwen hebt gegeven dat het een mooi afscheid zou worden.
En net dat beetje extra aandacht dat jij ergens insteekt, dat maakt het verschil. Ik zal je zeker aanbevelen als iemand je nodig heeft.

 
-Liefs Ilse- 


___________________________________________________________________________

Lieve Marion,

Wij willen jou ontzettend bedanken hoe fijn en warm je de uitvaart van ons pap hebt neergezet. Het was fijn om te merken hoe betrokken je was. Je bood een luisterend oor en zette alles op een rijtje voor ons. Van verhaal, foto’s tot muziek. Dat hoorden we aan je mooie woorden die je sprak tijdens de dienst. Dank dat je zo flexibel was.

- Familie Smits -


 ________________________________________________________________________
 

"Wij zijn bij Marion terecht gekomen via de Dela. Ons contactpersoon stelde Marion voor en wij dachten laten we eens kijken wie zij is.

We hadden niemand beter kunnen treffen. Marion is een lieve empathische vrouw, die ontzettend veel voor ons heeft gedaan bij het verzorgen van de uitvaart van mijn opa.

Tijdens het kennismaking gesprek zorgde Marion voor een vertrouwde en warme sfeer. Ze zorgde ervoor dat iedere dierbare een inbreng had in het afscheid. Verder nam ze verschillende taken uithanden zoals het verzorgen van een prachtige diavoorstelling en de gedachtenisprentjes. Van het in memoriam (herdenkingswoord) maakte ze een mooi en leuk verhaal waarbij mensen aan de hand genomen werden door het levensverhaal van opa zonder dat het een saaie opsomming werd van feiten. Wij voelde in deze dagen een warme belangstelling voor het welzijn van de familie. Dankzij Marion kunnen wij terugkijken op een mooie dienst en waardig afscheid voor opa en met ons vele andere, gezien de reacties die we hebben gekregen"

- familie van Neerven - 

     _____________________________________________________________________

"Marion heeft de uitvaart van mijn moeder begeleid, ze heeft dit prachtig gedaan. Daarnaast is ze een heel fijn, warm en lief mens"


- Manja -

      ________________________________________________________________

 

"Na het overlijden van mijn man, heeft Marion Reefs mij geweldig gesteund. Ze heeft me door alle papieren rompslomp heen geloodst. En geloof me dat is heel veel dat er op je afkomt na het overlijden van je partner, Marion zoekt alles uit tot op de bodem, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Vooral op t emotionele vlak heeft Marion heel veel voor mij betekent.
Ze had en heeft altijd een luisterend oor en is zeer betrokken.

Denkt U dat Marion Reefs iets voor U kan betekenen, neem dan vooral contact met haar op.
U krijgt daar geen spijt van"


- Mw. Deckers -